Sådärja

Sådärja. Då är min blogg uppe. Den kommer att innehålla information och kommentarer om min verksamhet som fotograf. Här ska ni kunna läsa om fotograferingar som jag har gjort och även se en del bilder. Jag återkommer =)

Relaterade artiklar

  • I lördags kom lilla Morris på besök för sin första porträttfotografering. Han är bara ett halvår gammal men uppförde sig exemplariskt. Han satt, låg och stod på en glasskiva uppe på ett bord som om han gjorde det varje dag. Dagen efter skulle han ställas ut på Malmö Valp. Jag…
  • Jag var i Stockholm i förra veckan och fotograferade. Mycket dansbilder med fokus på rörelse, skuggor, former och linjer. Och jag lyckades ge aerobics-instruktören Magdalena träningsvärk! =D Tack för två mycket inspirerande och intensiva timmar. Vi hade ju hur kul som helst! Se fler bilder på: http://www.magdalenabjork.com/
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?