Tidskriften F


Jag fick med en av mina bilder i senaste numret av Svenska fotografers förbunds tidning F. De presenterar en del av sina medlemmar i ett antal nummer och däribland kom jag med. Det är verkligen jätteroligt.

Relaterade artiklar

 • I lördags kom lilla Morris på besök för sin första porträttfotografering. Han är bara ett halvår gammal men uppförde sig exemplariskt. Han satt, låg och stod på en glasskiva uppe på ett bord som om han gjorde det varje dag. Dagen efter skulle han ställas ut på Malmö Valp. Jag…
 • Sådärja. Då är min blogg uppe. Den kommer att innehålla information och kommentarer om min verksamhet som fotograf. Här ska ni kunna läsa om fotograferingar som jag har gjort och även se en del bilder. Jag återkommer =)
Bookmark the permalink.

5 Comments

 1. Va kul!! Welcome to Blogging 😉

 2. Grattis Emma, vad kul.
  Är det bilden ovan som var med? Superfin, du är duktig på dina hundar.
  Kram Ida Nilsson

 3. Grattis! Och fin Blogg. / Lena

 4. Javisst är det kul!
  Ett helt uppslag!
  Vi lärare Thomas och Anne-Grethe är inte ett dugg avundsjuka. Inte ett dugg!
  Kram och lycka till!

 5. Sicken snygg blogg, du måste ju vara värsta hackern! 😉 Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

 • Har du en fråga?