Fotografering med Henke

Igår fotograferade jag coola jack russel killen Henke. Han verkade ta det mesta med ro – inga konstigheter alls att sitta på ett bord medan det blixtrade omkring honom. Och när pölsen kom fram körde han igång hela sin charm offensiv vilken jag gjorde mitt bästa för att fånga på bild.

Relaterade artiklar

  • I lördags kom lilla Morris på besök för sin första porträttfotografering. Han är bara ett halvår gammal men uppförde sig exemplariskt. Han satt, låg och stod på en glasskiva uppe på ett bord som om han gjorde det varje dag. Dagen efter skulle han ställas ut på Malmö Valp. Jag…
  • Jag fick med en av mina bilder i senaste numret av Svenska fotografers förbunds tidning F. De presenterar en del av sina medlemmar i ett antal nummer och däribland kom jag med. Det är verkligen jätteroligt.
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pölsen gjorde susen, snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?