Fotografering med Magdalena

Jag var i Stockholm i förra veckan och fotograferade. Mycket dansbilder med fokus på rörelse, skuggor, former och linjer. Och jag lyckades ge aerobics-instruktören Magdalena träningsvärk! =D

Fotograf Malmö, Emma Ingolf Fotograf Malmö, Emma Ingolf

Tack för två mycket inspirerande och intensiva timmar. Vi hade ju hur kul som helst!

Se fler bilder på: http://www.magdalenabjork.com/

Relaterade artiklar

  • Sådärja. Då är min blogg uppe. Den kommer att innehålla information och kommentarer om min verksamhet som fotograf. Här ska ni kunna läsa om fotograferingar som jag har gjort och även se en del bilder. Jag återkommer =)
  • Igår fotograferade jag coola jack russel killen Henke. Han verkade ta det mesta med ro - inga konstigheter alls att sitta på ett bord medan det blixtrade omkring honom. Och när pölsen kom fram körde han igång hela sin charm offensiv vilken jag gjorde mitt bästa för att fånga på…
Bookmark the permalink.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?