Fotografering med Thella och Tindra

Igår var jag hembjuden till Thella och Tindra. Vi satte upp min studio i deras kök och fotograferade de två tjejerna. De undrade nog lite varför jag gjorde om hela köket och varför de skulle sitta stilla. De hade ju så mycket annat de ville göra. Men de var snälla och goa och gjorde sitt bästa för att göra matte och fotografen glad. En del pussar bjöd de också på innan det var dags för mig att åka hem.

Relaterade artiklar

  • I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!
  • Igår fotograferade jag coola jack russel killen Henke. Han verkade ta det mesta med ro - inga konstigheter alls att sitta på ett bord medan det blixtrade omkring honom. Och när pölsen kom fram körde han igång hela sin charm offensiv vilken jag gjorde mitt bästa för att fånga på…
Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Hej Emma
    ja bilden är kanonfin på mina flickor den är kanon mina vänner som har sett det har berömt dig sträck på dig och tusen tack än en gång kram lisbet Tindra och Thella.

  2. Fin bild och fina hundar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?