Släkten

Under december har jag ägnat min lediga tid till att porträttera den närmaste släkten. Tanken väcktes när min faster nämnde att hon ville hänga upp svart-vita porträttbilder i sitt ny-omgjorda vardagsrum. Därför flängde jag runt med min kamera och studio-utrustning för att hinna klart med pappas sida av släkten innan jul. Sedan kunde jag ju inte sluta där. Mammas sida av släkten drog jag framför min kamera under pauser i allt jul-ätande på julafton. Jag ska bara fånga min ena kusin också, som föredrar att luffa runt i Asien just nu. Jag är så stolt över mina släktingar som var så duktiga modeller =) Överst ser ni min morbror, i mitten farmor och underst min syster.

Relaterade artiklar

  • I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!
  • Igår var jag hembjuden till Thella och Tindra. Vi satte upp min studio i deras kök och fotograferade de två tjejerna. De undrade nog lite varför jag gjorde om hela köket och varför de skulle sitta stilla. De hade ju så mycket annat de ville göra. Men de var snälla…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?