Bilder från Drop-in på Hundens Hus

Förra veckan var jag och min studio i Göteborg på Hundens Hus. Jag höll i fotograferingen och Hundens Hus höll i ’prova-på-Agility’. Ann-Hilde från Hundsystrarna var också där med en del av deras utbud till försäljning. Det var full uppslutning, massor med folk och hundar. Listan över hundar som ville bli fotograferade blev snabbt full. Jag hoppas att ni som inte fick plats kan komma vid ett annat tillfälle framöver. Det var verkligen en rolig och, tror jag, uppskattad dag. Mer information om Hundens Hus hittar ni på http://www.hundenshus.com/

Relaterade artiklar

  • Vid jul blev jag intervjuad av en av mina lärare på min gamla fotoskola. Det har nu resulterat i en liten text om mig på Fotoskolan Skånes hemsida. Där presenteras även några bilder som jag har tagit, bland andra den här ovan. Det var väldigt roligt att komma tillbaka och…
  • Jag fick med en av mina bilder i senaste numret av Svenska fotografers förbunds tidning F. De presenterar en del av sina medlemmar i ett antal nummer och däribland kom jag med. Det är verkligen jätteroligt.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?