Invignings-mingel 3:e april kl 16-20

Då är det äntligen dags att inviga min nya lokal på Drottningtorget 1 i Malmö. Och naturligtvis vill jag göra detta tillsammans vänner, bekanta, gamla kunder och eventuella nya. Alla är hjärtligt välkomna att titta på bilder och mingla runt på öppet hus hos mig. Mellan kl 16-20 är det fritt fram att titta förbi. Dessutom får alla mina besökare ett särskilt påskerbjudande.

Relaterade artiklar

  • Nu är jag tillbaka efter en veckas semester i Dublin med familjen. Har återhämtat lite krafter och är igång med arbete igen. Nu är det fullt upp med bröllop och möhippor resten av sommarsäsongen. Sommaren är en rolig tid =)
  •   För en månad sedan så hade jag ett helt möhippegäng i studion. Huvudpersonen Bodil trivdes alldeles utmärkt framför kameran. Hon fick i uppgift att gestalta olika sinnesstämningar i olika outfits i ett snabbt tempo. Vi hade väldigt roligt allihop eftersom den blivande bruden var mycket fantasifull och uppfinningrik.
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Jag kommer och minglar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?