Invigningsmingel

Mingelfotograf Marthina Elmqvist
TACK så hemskt mycket alla ni som kom och förgyllde mitt invigningsmingel med glada miner och massor av blommor. Hela min studio står just nu i blom. Jag hade en supertrevlig eftermiddag och jag hoppas att även ni andra hade det. Ett extra tack till er som jobbar i samma lokaler som jag. Ni fick mig att känna mig så välkommen när ni besökte mitt mingel.

Relaterade artiklar

  • Nu är jag tillbaka efter en veckas semester i Dublin med familjen. Har återhämtat lite krafter och är igång med arbete igen. Nu är det fullt upp med bröllop och möhippor resten av sommarsäsongen. Sommaren är en rolig tid =)
  •   För en månad sedan så hade jag ett helt möhippegäng i studion. Huvudpersonen Bodil trivdes alldeles utmärkt framför kameran. Hon fick i uppgift att gestalta olika sinnesstämningar i olika outfits i ett snabbt tempo. Vi hade väldigt roligt allihop eftersom den blivande bruden var mycket fantasifull och uppfinningrik.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?