Vad har hänt sedan sist?

Ojoj, nu var det längesedan jag var inne och skrev här på min blogg. Det som har hänt sedan jag skrev sist är några fotograferingar, bland annat en fotografering för Grön Flagg (Stiftelsen Håll Sverige Rent) som var väldigt rolig. Återkommer med bilder när de har gjort sitt urval. Jag har även haft ett par ”hemliga” lättklädda fotograferingar som är lite mer privata och därför inte presenteras här på bloggen.

Här ovan ser ni bilder från en fotografering med tre systrar som ville ge mamma en fin bild att hänga på väggen. Det var tre glada och positiva tjejer och jag hade roligt. Jag ser nu fram emot lite bröllop som är inbokade i sommar.

Relaterade artiklar

  • Kaninen Zelma ställde upp för bröstcancerfonden idag. Hon ska medverka i sagokalendern i bilden Alice i underlandet. Hon ser kanske inte helt ut som kaninen i sagan, men hon är alldeles bedårande söt. Och lugnare kanin får man ju leta efter. Helst av allt ville hon kela, men stod tålmodigt…
  • För ett par veckor sedan fotograferade jag folkpartisten Marcus Grundén som behövde bilder till sin valkampanj 2010. Det var något som var helt nytt för mig. Spännande att försöka få till balansen mellan det seriösa uttrycket samtidigt som Marcus personlighet ska träda fram. Läs mer om Marcus på http://www.marcusgrunden.se/
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?