Hundmodellen hittad

Då har jag hittat vargen till Kalenderprojektet. Freesia ställer upp för bröstcancerfonden. Hon har tidigare varit med i mitt projekt ”Freestyle – dansa med hund” som finns med på min hemsida under projekt. Hon kan en uppsjö av trix som kan komma till användning när hon nu ska modella för mig igen. Förhoppningsvis är hon i full gång med att öva på att se riktigt farlig och varglik ut.

Relaterade artiklar

  • Det har varit många olika typer av fotograferingar under hösten/vintern; gravida, syskonporträtt, djur, kärlekspar, porträtt till företagshemsidor, naket, politiker och så vidare. Här är ett litet hopplock av bilder från slutet av förra året. Överst bland de här bilderna finns porträtt på folkpartisten Fredrik Jernek (www.jernek.wordpress.com) till kommunvalkampanjen 2010. Passar…
  • Det har även börjat komma lite katter till mig vilket jag tycker är väldigt kul. Det är stor skillnad från att fotografera hundar; katter kan i de allra flesta fall inte några komandon. Det är en utmaning som känns spännande så tveka inte att boka en tid för din katt…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?