Hundporträtt Hundens Hus

Förra veckan var jag uppe på Hundens hus i Göteborg och fotograferade hundar. Det är alltid lika trevligt att komma dit. Man känner sig så välkommen och är omgiven av härliga hundälskande människor. Jag porträtterade nästan alla som jobbar på Hundens hus tillsammans med sina hundar. Så vi får se om de bilderna dyker upp på deras hemsida http://www.hundenshus.com/ lite längre fram. Det var också roligt att återse nallebjörnen Bonzo från min senaste fotografering i Göteborg. Den här gången hade han tagit med sig sin bror Leo för en familjebild.

Relaterade artiklar

  •   För en månad sedan så hade jag ett helt möhippegäng i studion. Huvudpersonen Bodil trivdes alldeles utmärkt framför kameran. Hon fick i uppgift att gestalta olika sinnesstämningar i olika outfits i ett snabbt tempo. Vi hade väldigt roligt allihop eftersom den blivande bruden var mycket fantasifull och uppfinningrik.
  • Eftersom jag nu börjar bli installerad i min nya lokal välkomnar jag kunder med ett öppningserbjudande. Om du gör din bokning innan 1:a maj så får du 10% rabatt på fotograferingen. Hör av dig =)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?