Möhippefotografering

 

Fotograf Malmö, Emma Ingolf

Under sommaren har jag haft en hel del möhippefotograferingar. Det är alltid lika roligt med ett gäng partysugna tjejer samlade i min studio tillsammans med en nykidnappad intet-ont-anande blivande brud. När det var dags för möhippa för en av mina absolut bästa vänner kunde jag naturligtvis inte motstå att lura in även henne i min studio. Jag upptäckte då att hon inte bara är en underbar kompis utan även en strålande modell som bjuder på sig själv!

Relaterade artiklar

  •   För en månad sedan så hade jag ett helt möhippegäng i studion. Huvudpersonen Bodil trivdes alldeles utmärkt framför kameran. Hon fick i uppgift att gestalta olika sinnesstämningar i olika outfits i ett snabbt tempo. Vi hade väldigt roligt allihop eftersom den blivande bruden var mycket fantasifull och uppfinningrik.
  • Ojoj, nu var det längesedan jag var inne och skrev här på min blogg. Det som har hänt sedan jag skrev sist är några fotograferingar, bland annat en fotografering för Grön Flagg (Stiftelsen Håll Sverige Rent) som var väldigt rolig. Återkommer med bilder när de har gjort sitt urval. Jag…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?