Ny hemsida

Nu har min fantastiska webredaktör (och tillika älskade sambo) ändrat min hemsidas utseende. Äntligen finns det länkning från min hemsida till min blogg så att den är lättare att hitta. Det är även ändrat lite i texterna och finns några nya bilder, bland annat på min studio. Uppdatering i mina portfolios kommer inom kort. Hoppas ni gillar min nya sida www.emmaingolf.se =)

Relaterade artiklar

  • Nu är jag tillbaka efter en veckas semester i Dublin med familjen. Har återhämtat lite krafter och är igång med arbete igen. Nu är det fullt upp med bröllop och möhippor resten av sommarsäsongen. Sommaren är en rolig tid =)
  •   För en månad sedan så hade jag ett helt möhippegäng i studion. Huvudpersonen Bodil trivdes alldeles utmärkt framför kameran. Hon fick i uppgift att gestalta olika sinnesstämningar i olika outfits i ett snabbt tempo. Vi hade väldigt roligt allihop eftersom den blivande bruden var mycket fantasifull och uppfinningrik.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?