Catherines Bebismage

Jag är nyss hemkommen från en veckas semester i Barcelona och känner mig alldeles utvilad och sugen på att börja jobba igen. Jag lämnade till och med kameran hemma för att verkligen slappna av. Fast en liten digitalkamera råkade visst slinka med i handväskan i alla fall…

Jag tänkte uppdatera bloggen med två bilder som jag tog för några veckor sedan. Jag har bara inte hunnit lägga upp dem. Den här runda bebismagen pryddes, som ni kan se, av en vacker blomstertatuering.

Relaterade artiklar

  • Lilla Elsa invigde, för några veckor sedan, det nya året i min studio. Ett svanviftande, spralligt yrväder som sparkade igång det nya året med massor av energi! Ost och uppmärksamhet är tydligen två av Elsas favoriter, efter matte så klart.
  • Innan jul fotograferade jag Jeanette som arbetar med kommunikation över kulturgränser. Mer om Jeanette kan ni hitta på hennes hemsida http://www.kulturlank.com/ Vi hade riktigt roligt med att bygga upp en miljö med Jeanettes alla böcker om kultur, kommunikation, religion, mångfald, m fl. Många böcker blev det...
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?