Köp väggkalendern Sagoland – Årets bästa julklapp!

Köp väggkalendern Sagoland – Årets bästa julklapp!
När du köper den här väggkalendern så går hela förtjänsten till bröstcancerfonden!

Det här projektet har drivits av tre engagerade gymnasietjejer, Bella, Sabrie och Michelle, som ordnat sponsorer och hållt i alla trådarna för att producera en väggkalender som säljs för att skänka pengar till bröstcancerfonden. Jag har sponsrat projektet genom att fotografera och retuschera alla bilderna. Vi vill nu sälja så många kalendrar som mörligt för att kunna skänka så mycket pengar som möjligt till jul.
Kalendern kostar 150 kronor
För att beställa kalendern eller om du har frågor skickar du ett mejl till info@emmaingolf.se
Du får då ett inbetalningskort som ska betalas senast 9/12. Kalendern plockar du upp i min studio på Drottningtorget 1 i Malmö den 16/12. Vill du hellre ha den skickad till dig betalar du 50 kronor extra i porto.
Varje månad visar en ny saga med ett nytt innehåll om hur det är/kan vara att själv ha cancer eller om en närstående har det. Alla sagor har lyckliga slut och det är det vi måste hoppas på. Ju mer pengar som går till forskning om den här sjukdomen, ju fler lyckliga slut kommer vi att få. Gör en god gärning till jul!

Relaterade artiklar

  • För några dagar sedan kom Terese för en porträttfotografering. Hennes man ville så gärna att hon skulle få sin mage fotograferad, men Terese sa nej. Så han är helt ovetande om vilken glad överraskning han kommer få på sin födelsedag.
  • I helgen kom Linda och Chris med sina två charmiga söner till min studio för familjeporträtt. Inte helt lätt för två små barn att förstå vitsen med det hela men de var hemskt duktiga. Den äldsta av dem var ett riktigt bus-troll och vi fick oss några skratt åt alla…
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Underbara bilder! Har du lust att dra ihop en plåtning någon gång så hojta till 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?