Caesar

I söndags kom lilla chihuahuan Caesar och blev fotograferad till sin hemsida. Han håller på med utställningar och avel och ville gärna ha lite bilder där han visar upp sig. Han var jätteduktig och väldigt uthållig. Så nu hoppas jag att bilderna kommer att se bra ut på hemsidan.

Relaterade artiklar

  • Det har även börjat komma lite katter till mig vilket jag tycker är väldigt kul. Det är stor skillnad från att fotografera hundar; katter kan i de allra flesta fall inte några komandon. Det är en utmaning som känns spännande så tveka inte att boka en tid för din katt…
  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Liknar ju min lilla älskling på mitt dagis =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?