Familjeporträtt

I helgen kom Linda och Chris med sina två charmiga söner till min studio för familjeporträtt. Inte helt lätt för två små barn att förstå vitsen med det hela men de var hemskt duktiga. Den äldsta av dem var ett riktigt bus-troll och vi fick oss några skratt åt alla hans påhitt.

Relaterade artiklar

  • Det har även börjat komma lite katter till mig vilket jag tycker är väldigt kul. Det är stor skillnad från att fotografera hundar; katter kan i de allra flesta fall inte några komandon. Det är en utmaning som känns spännande så tveka inte att boka en tid för din katt…
  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Vilka underbara bilder och en otrolig rolig fotografering.. Vi blev mycket nöjda med bilderna..

    MVH

    Linda och Chris med barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?