Bob och Stella

Innan jul kom Ulrika tillbaka till mig med sin lilla Stella och sin nya kelpievalp Bob. Det var nog två år sedan som Stella fotograferades hos mig och precis som sist ville hon helst trycka nosen i backen när hon låg ner. Men det ser ju alldeles bedårande ut (bilden längst ner) så det gör ju ingenting. Bob, endast 4 månader gammal, var alert, glad och mycket charmig. Jag blev väldigt imponerad över hur duktig han var trots att han är så ung. I slutet av fotograferingen var han ordentligt trött så jag gissar att han sov riktigt gott den kvällen.

Relaterade artiklar

  • Lilla Elsa invigde, för några veckor sedan, det nya året i min studio. Ett svanviftande, spralligt yrväder som sparkade igång det nya året med massor av energi! Ost och uppmärksamhet är tydligen två av Elsas favoriter, efter matte så klart.
  • Innan jul fotograferade jag Jeanette som arbetar med kommunikation över kulturgränser. Mer om Jeanette kan ni hitta på hennes hemsida http://www.kulturlank.com/ Vi hade riktigt roligt med att bygga upp en miljö med Jeanettes alla böcker om kultur, kommunikation, religion, mångfald, m fl. Många böcker blev det...
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?