Äntligen en gravidfotografering utomhus!

Jag såg att jag inte hade en enda fotografering upplagd på bloggen under 2012. Nu får jag ta och skärpa mig med bloggandet. Som representant för 2012 har jag valt Eleonor Vinciguerra.

När Eleonor hörde av sig angående en gravidfotografering jublade jag inombords. Hon var nämligen den första som hört av sig till mig och velat göra denna typen av fotografering utomhus. I bokskogens omväxlande trädlandskap ägnade vi oss åt denna fotografering som jag länge hade önskat få genomföra. Inspiration hämtade vi från någon slags blandning av skogsnymf och yoga.

Fotograf Malmö, Emma Ingolf, Eleonor Vinciguerra

Den självsäkra och skarpt skinande sommarsolen var både en vän och en fiende då den skapade hårda skuggor som ibland var spännande och ibland alldeles fel. Värmen var påtaglig och vi arbetade i ett par timmar så vi var något trötta när vi avslutade, men det var utan tvekan värt det.

Tack Eleonor för det här fotograferingstillfället och din kreativa entusiasm!

Relaterade artiklar

  • Det har även börjat komma lite katter till mig vilket jag tycker är väldigt kul. Det är stor skillnad från att fotografera hundar; katter kan i de allra flesta fall inte några komandon. Det är en utmaning som känns spännande så tveka inte att boka en tid för din katt…
  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?