Att fotografera form

Gravidmagar har en fantastisk form! De är alla helt individuella och fångar ljuset på sitt eget vis. De är på något vis som ett levande stilleben. Jag har haft turen att få fotografera en hel del magar genom åren och många har visats här på bloggen.

Den senaste gravidmagen jag fotograferade tillhörde Lina, som hade tålamod nog att låta mig ta god tid på mig att justera ljuset för ljusinramade siluetter. Jag är väldigt nöjd med resultatet.

Relaterade artiklar

  • Det har varit många olika typer av fotograferingar under hösten/vintern; gravida, syskonporträtt, djur, kärlekspar, porträtt till företagshemsidor, naket, politiker och så vidare. Här är ett litet hopplock av bilder från slutet av förra året. Överst bland de här bilderna finns porträtt på folkpartisten Fredrik Jernek (www.jernek.wordpress.com) till kommunvalkampanjen 2010. Passar…
  • Det har även börjat komma lite katter till mig vilket jag tycker är väldigt kul. Det är stor skillnad från att fotografera hundar; katter kan i de allra flesta fall inte några komandon. Det är en utmaning som känns spännande så tveka inte att boka en tid för din katt…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?