I ännu ett skyltfönster

Jag hittade min KunoQvist-bild i ytterligare ett skyltfönster nyss. Det känns otroligt kul att bara råka passera ett skyltfönster och se något som jag har gjort exponeras så här stort. Det känns också roligt att ha gjort ett uppdrag åt ett företag som tillverkar så snygga och attraktiva glasögon att optikern ger dem så mycket plats i fönstret. De är väl värda all uppmärksamhet med så mycket engagemang de lägger i sin design och i sitt varumärke.

Malmborg Optik

Södra Förstadsgatan 65 B, Malmö

Modell: Cazzandra (Agentur: IMAA)
Makeupartist: Andrijana Stefanovska
Assisterande Makeupartist: Jannike Reinholdsson
Min uppdragsgivare: www.opo.se

 

Relaterade artiklar

  • Jag får ganska ofta frågan om vad Storytelling är. Om jag skulle definiera Storytelling som begrepp skulle jag säga så här: Storytelling är att strategiskt arbeta med det personliga berättandet som grund för att skapa mervärde och ökad trovärdighet åt företag, organisationer och produkter. Då blir nästa fråga troligen: - Jaha,…
  • Innan jul fotograferade jag Jeanette som arbetar med kommunikation över kulturgränser. Mer om Jeanette kan ni hitta på hennes hemsida http://www.kulturlank.com/ Vi hade riktigt roligt med att bygga upp en miljö med Jeanettes alla böcker om kultur, kommunikation, religion, mångfald, m fl. Många böcker blev det...
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?