I Skyltfönstret

Det är en härlig känsla att gå ut på en vanlig enkel hundpromenad och kunna stanna till för lite fönstershopping. Vad jag fönstershoppar..? I det här fallet är det en ego-boost. Halva skyltfönstret upptas ju av en av mina bilder för KunoQvist. Det blir ännu roligare då jag vet att detta inte är det enda skyltfönstret som ser ut så här.

Wallgrens Optik KlarSynt
Ahlmansgatan 2, MALMÖ

Relaterade artiklar

  • Det har även börjat komma lite katter till mig vilket jag tycker är väldigt kul. Det är stor skillnad från att fotografera hundar; katter kan i de allra flesta fall inte några komandon. Det är en utmaning som känns spännande så tveka inte att boka en tid för din katt…
  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?