Skylift utanför Max hamburgerrestaurang

Jag har alltid haft en dröm att få åka upp i en skylift. I augusti blev det verklighet och det var inte alls som jag hade tänkt mig. Jag hade trott att jag skulle hissas upp likt asaguden Thor mot himlavalvet, men det var mer än skakande och puttrande resa som jag bad att få stoppa bara cirka 5 meter ovan mark. Korgen skakade och motorn puttrade även i stillastående läge.

Jag hade infunnit mig på Stortorget, Malmö, för att dokumentera Max hamburgerrestaurangers cykelevent som hölls i samarbete med Cykelfrämjandet. Ett önskemål om att fotograferingen skulle ske lite uppifrån hade lämnats av kunden. Döm om min förvåning när jag upptäckte att platsen där jag hade tänkt placera min lilla pall redan var upptagen av en skylift. Malmöfestivalen hade precis ebbat ut och ett eventföretag höll på att plocka ner belysning och dylikt. De trevliga skyliftförarna (om det är så de kallas) lät mig ockupera skyliften vid tidpunkten då cyklisterna anlände. Det kallar jag tur.

Så här beskriver Max bakgrunden till evenemanget:
”Cykling är bra för både miljön och hälsan: två saker förutom goda hamburgare som ligger oss på Max varmt om hjärtat. Därför samarbetar vi nu med Cykelfrämjandet.”
Vill du vinna en cykel och ett medlemskap i Cykelfrämjandet genom Max?
1. Cykla till Max. 
2. Ta en bild med dig och din cykel framför restaurangen. 
3. Ladda upp den på Instagram och tagga med #cyklatillmax och #maxhamburgare.

Tävlingen pågår t o m 20 okt och vinnarbilderna kommer att publiceras på Max Facebooksida samt Instagramkonto.
http://www.max.se/sv/Noje/Noje-och-tavlingar/Cykla-till-Max/
http://www.cykelframjandet.se/
http://www.cyklaimalmo.se/

Relaterade artiklar

  • Det har även börjat komma lite katter till mig vilket jag tycker är väldigt kul. Det är stor skillnad från att fotografera hundar; katter kan i de allra flesta fall inte några komandon. Det är en utmaning som känns spännande så tveka inte att boka en tid för din katt…
  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?