Stöd bröstcancerfonden

Oktober är bröstcancerfondens månad. För några år sedan var det tre gymnasietjejer som hörde av sig till mig och ville ägna sitt examensarbete åt att göra en insamling och skänka pengar till bröstcancerfonden. De hade bestämt sig för att göra en väggkalender att sälja och den skulle gå i ett sagotema. De flesta sagor har lyckliga slut, och det är det vi måste hoppas på och kämpa för. Att själv vara drabbad eller att ha någon närstående som är det, är en känslomässig bergochdalbana. Genom sagans värld plockade vi ut olika
budskap som vi ville förmedla med varje specifik bild. 
Alla upptryckta kalendrar gick omedelbart åt, så Michelle, Sabrie och Bella lyckades med vad de hade företagit sig. Det kändes så bra att kunna ställa upp för så unga och engagerade tjejer som oegoistiskt ville göra en god gärning. Makeupartister, modeller och diverse sponsrande företag ställde också upp helt gratis. Alla gjorde en imponerande insats för något de tror på. Med denna historia vill jag uppmuntra alla er som läser det här att också stödja bröstcancerfonden.

 

Relaterade artiklar

  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
  • För några veckor sedan kom Ida till min studio för en porträttfotografering. Hon hade med sig massor av out-fits att välja på och så körde vi lite även med nästan ingen out-fit alls. Det var en rolig fotografering där vi hann med många olika uttryck och stilar.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?