Makeupstudion

Jag ser fram emot ikväll då jag ska ner till Makeupstudion igen. Det var nästan precis ett år sedan jag var där sist. Då höll jag på med ett LIA-projekt i min Storytellingutbildning och ville testa hur man kunde använda Storytelling som ett verktyg för sammanhållning och uppdragsförståelse i en större grupp. Makeupstudion, som utbildar makeupartister, ställde upp och ”lånade ut” sina elever till projektet.
(I Makeupstudions lokaler. Jag är längst bort i skrikrosa linne)
 
Denna gången åker jag dit endast i egenskap av fotograf, inte projektledare. Det ska bli riktigt roligt att vända på rollerna. I vanliga fall är det jag som ber makeupartisten om en viss styling. Denna gången ska jag ta instruktioner från dem och förmedla i bild vad de vill uttrycka med sin makeup. Jag tror att det blir en mycket nyttig erfarenhet och jag hoppas på att få mycket inspiration av deras visioner. Temat är nämligen fantasi och det kan ju inte bli annat än spännande!
Bild från LIA-projektet 2012. 
Makeupartist: Michaela Nicolo

 

Relaterade artiklar

  • I onsdags tillbringade jag kvällen i Makeupstudions lokaler och fick titta på en massa moodboards och makeupartister i fantasifullt arbete. Jag hade otroligt kul och fann en massa inspiration. Temat fantasi skapade lekfulla och uttrycksfulla makeuper. Så roligt att se hur olika alla tänkte kring temat. Jag försökte ta in…
  • För några dagar sedan kom Terese för en porträttfotografering. Hennes man ville så gärna att hon skulle få sin mage fotograferad, men Terese sa nej. Så han är helt ovetande om vilken glad överraskning han kommer få på sin födelsedag.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?