Uppdrag Utmaning

Uppdraget: Skapa en bild som oftast visas på en mobilskärm i ett format av ca 1,5*1,5 cm. Den ska fånga betraktarens ögon bland en massa andra lika små bilder. Den ska som ensam bild utan text tala om vad betraktaren kan förvänta sig för fortsättning om de klickar på bilden. Vad jag pratar om? – Ett omslag för en pod.

Säg det högt!

Det här var en utmaning jag gärna tog mig an. Efter en del diskussion och en del funderande blev resultatet den här bilden med budskapet… ”Vi säger det högt”. En pod för ungdomar av ungdomar. Lisa och Emelie är bara 17 år gamla, men oerhört målmedvetna. När de nu satsar på podcasten”Det riktiga livet” insåg de värdet av att ha profesionella bilder till omslag och press. Det kändes fantastiskt bra att kunna vara till hjälp för dem. Ta dig tid att lyssna på dem. Det framkallar en hel del skratt kan jag lova:

http://www.podomatic.com/profile/detriktigalivet-podd

Relaterade artiklar

  • För några dagar sedan kom Terese för en porträttfotografering. Hennes man ville så gärna att hon skulle få sin mage fotograferad, men Terese sa nej. Så han är helt ovetande om vilken glad överraskning han kommer få på sin födelsedag.
  • För en tid sedan fick jag ett mejl från ett litet företag som undrade om jag kunde ge dem feedback på deras hemsidebilder. De ställde också den breda frågan "Vad tycker du är en bra bild?". Det är en ganska svår fråga att besvara, och just därför intressant. Jag skriver…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?