Tack till mina kunder

Häromdagen fick jag ett mejl från ett av 2013’s brudpar där de än en gång tackade för sina bilder. Det gör mig så glad att få den här uppdateringen när vänner och familj har sett bilderna och gett positiva kommentarer. Ibland får jag också veta vilken bild som blev vald till tackkortet. Det betyder väldigt mycket för mig att få veta att att ni är nöjda.

I mitt arbete med den här nya hemsidan har jag kontaktat många av mina kunder för att be om lov att använda era bilder i min portfolio. Många av er har då gett mig små uppdateringar om vad som har hänt sedan sist, om hur familjen har utökats, om det blev en flicka eller pojke. Det är fantastiskt roligt att få dessa uppdateringar.

Tack för att jag får ha era bilder i mina portfolios!

Varma hälsningar,

Emma

Relaterade artiklar

  • Är du nyfiken på vilka tankar som ligger bakom en bild?  När jag får ett reklamfotouppdrag vill jag först och främst förstå företaget eller märkets identitet. Företagsbudskapet är grunden för arbetet med att ta fram idén. Jag har tidigare arbetat med KunoQvist och kände därför väl till utgångspunkten i "Dare…
  • Min midsommarhelg gick i avslappningens tecken. Jag gömde undan mobil, dator och iPad i tre hela dagar. Kameran fick dock följa med till fantastiskt vackra Skäralid på Söderåsen under en heldagsutflykt med vänner, pojkvän och hund. Nu är jag tillbaka på jobbet igen och vill bjuda på min favoritbild från…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?