Dags för bröllop

Bröllopsplaner?

Nu drar bröllopssäsongen snart igång och det är dags att välja bröllopsfotograf. Jag kan tänka mig att det inte känns som den lättaste uppgiften. Eftersom jag är lite nyfiken av mig kikade jag in på några bröllopsforum för att läsa hur brudpar tänker kring valet av fotograf.

En sak som återkommer bland de som rekommenderar sin fotograf till andra är fotografens förmåga att få brudparet att slappna av. Stunden ni tillbringar tillsammans med bröllopsfotografen är kanske den enda pausen ni får på hela dagen. Förutom resultatet av era bröllopsfotografier så är den här stunden viktig att ta tillvara på för att ni ska få lite andrum på er bröllopsdag. Därför är det viktigt att det finns tid med marginaler för brudparsfotograferingen och att ni känner att personkemin stämmer med er bröllopsfotograf.

Att ni tycker om bilderna i fotografens portfolio är en självklar förutsättning för att ni ska fundera på att kontakta fotografen. Det är väldigt olika hur ni har tänkt kring era bilder. Vissa av er beskriver detaljerat hur ni vill komponera ett tiotal bilder, och vissa av er beskriver hur ni vill att bilderna ska kännas. Som bröllopsfotograf är det min uppgift att kunna förstå vad det är ni önskar er oavsett hur detaljerade ni är. Vi tittar på bilder tillsammans där ni också kan visa vad ni tycker om.

Eftersom jag arbetar med kommunikation, budskap och storytelling har jag ett stort intresse av att berätta genom bilderna jag tar. Jag vill berätta er gemensamma story och inspireras ofta av hur ni träffades. Jag bygger gärna upp bildserier där ett par eller flera bilder hör ihop och berättar något tillsammans.

Jag ser fram emot att höra ifrån er och att jag får chansen att berätta er story.

Bröllopsfoto

 Copy: Emma Ingolf, Bröllopsfotograf Malmö

Relaterade artiklar

  • Är ni ett brudpar med idéer? Jag söker några blivande brudpar som ännu inte har skickat ut sina inbjudningskort. Jag behöver utöka min portfolio med bilder inför en egen idé och ni kommer därför att få en timmes fotografering gratis. Jag söker er som: har lite kreativa eller roliga idéer…
  • Jag saknar ett brudpar i min portfolio. Jag söker er som har träffats på ett lite annorlunda vis och ännu inte skickat ut era inbjudningskort. Jag behöver utöka min portfolio med bilder inför en egen idé och ni kommer därför att få en timmes fotografering gratis. Det gäller inte er bröllopsfotografering utan…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?