Rock Star

Rock Star

Hur får man en grupp barn på kalas att vara tysta en hel minut? Att sätta dem i en limousine verkar ha den effekten. Alla barnens ögon blev stora av förtjusning medan de granskade skinnklädseln, neonlamporna och läskbaren.

Jag hade den stora förmånen att vara medbjuden i limousinen som enda vuxen (förutom chauffören såklart) i egenskap av ”kändisfotograf”. Efter en glidarrunda i stan var nämligen slutdestinationen Audiospot där barnen skulle få spela in sin egen musik-CD.

Jag har aldrig åkt limousine med rockstjärnor men har ändå en känsla av att det inte skiljer sig så mycket från att åka med 8-åringar. Det var full aktivitet efter att det första magiska intrycket hade lagt sig. Nedvevade rutor, händer som vinkade till helgpigga malmöbor och uppvarvade röster som skrek: -”Hej, jag är känd!”.

Medan ungarna skålade i coca cola, bytte plats med varandra och skruvade upp sockerkicken ytterligare i godisbaren, låg jag mestadels på limousinens golv för att få den bästa party-vinkeln.

Framme på Audiospot tog killarna där över gruppen av minikändisar för inspelning av bland annat den givna hitten ”What does the Fox say”.

När det var dags för hemgång två timmar senare såg alla barnen, inklusive jag, ut att vara redo för sängen. Det var otroligt intensiva och roliga timmar. Det tar på krafterna att vara kändis.

Elite Limousine

Audiospot Studio

Relaterade artiklar

  • Min midsommarhelg gick i avslappningens tecken. Jag gömde undan mobil, dator och iPad i tre hela dagar. Kameran fick dock följa med till fantastiskt vackra Skäralid på Söderåsen under en heldagsutflykt med vänner, pojkvän och hund. Nu är jag tillbaka på jobbet igen och vill bjuda på min favoritbild från…
  • Är du nyfiken på vilka tankar som ligger bakom en bild?  När jag får ett reklamfotouppdrag vill jag först och främst förstå företaget eller märkets identitet. Företagsbudskapet är grunden för arbetet med att ta fram idén. Jag har tidigare arbetat med KunoQvist och kände därför väl till utgångspunkten i "Dare…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?