Layout för Punk-album

I en värld av hat och kärlek

Plötsligt är det på riktigt. Jag kan hålla och bläddra i det som tidigare bara fanns på datorn. Idag blir det en punkdag! Vill du också lyssna? CD:n går att köpa på: http://merchworld.se/

I en värld av hat och kärlek

I en värld av hat och kärlek

Layout av inlay åt Sigourney Records.

Relaterade artiklar

  • Jag har under en tid arbetat med en ny hemsida åt hälsohemmet Mistelgården, och nu är den uppe! För kunden, precis som för mig, var det mycket viktigt att förmedla känslan av Mistelgården. Redan på hemsidan behöver gästen få en försmak av upplevelsen att komma till Mistelgården. Värdegrund och identitet…
  • Min midsommarhelg gick i avslappningens tecken. Jag gömde undan mobil, dator och iPad i tre hela dagar. Kameran fick dock följa med till fantastiskt vackra Skäralid på Söderåsen under en heldagsutflykt med vänner, pojkvän och hund. Nu är jag tillbaka på jobbet igen och vill bjuda på min favoritbild från…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?