Ser fram emot bröllopsfotografering

Idag är det dags för bröllopsfotografering. Det ser ut att bli en fantastiskt solig dag. Tänk att det kan vara så somrigt i september.

Jag ser alltid lika mycket fram emot bröllopsfotograferingar. Sådana här dagar är fulla av glädje och värme och det är bara att njuta. Jag gissar att brud och brudgum just nu gör sig redo och känner sig pirriga och förväntansfulla. Jag kommer att möta upp dem till vigseln och därefter spendera tiden för brudparsfotografering i en park med mycket variation i sin miljö. Det ska bli spännande att se vilka platser just det här brudparet har fastnat för.

Den här bilden är på Lisa som stod brud för två år sedan. Hon plockade sin egen bröllopsbukett i trädgården före vigseln.

Bröllopsfotograf Malmö – Emma Ingolf

 

Relaterade artiklar

  • Du känner väl till berättelsen om grodan som blev en prins efter kyssen från prinsessan? Här ser du Lisa och Christian på en fotografering inför deras bröllop. Christian arbetar som grodman och Lisa är en hästprinsessa. Det finns vissa fotografier som sällan kan bli verklighet på själva bröllopsdagen. Att vara i en sjö…
  • Med två pistoler och ett Bondinspirerat brudpar gjorde vi ett litet tillägg till de traditionella bröllopsbilderna.  Jag fick fria tyglar av Johan och Anna att skapa en filmposter av deras bild. Jag har förstärkt färger och linjer för att ge bilden en lätt känsla av handkolorering. Datumet för filmpremiären är utbytt mot deras…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?