Syns på stan

Bara häromdagen såg jag för första gången mitt arbete för Sund Hundmat upptryckt och på plats i butik. Nu är även senaste arbetet för KunoQvist Eyewear synligt på stan. Ibland känns det som en evighet från att man arbetar stenhårt mot deadline tills att resultatet är klart. Min deadline ligger ju långt tidigare än själva släppet. Tryckeriet behöver mitt material med tidsmarginal och sedan ska ju också de arbeta och leverera.

När det har gått så lång tid att jag nästan har glömt bort att vara otålig, då plötsligt händer det! Slutresultatet kommer på plats och det är lika roligt varje gång. Nu har jag sett KunoQvist reklambilder hos en optiker i Malmö och även kommit över en bild på hur det ser ut hos en optiker i Helsingborg. Om du också lägger märke till en KunoQvist-bild hos en optiker du går förbi, fota den gärna och skicka till mig! Jag blir, som sagt, lika glad varje gång.

Kika in i min portfolio fashion om du är nyfiken på hur bilden ser ut utan skyddande glas… Eller läs ett tidigare blogginlägg om arbetet med bilderna.

Malmborgs Optik Malmö, KunoQvist eyewearMalmborgs optik i Malmö

Kulla Optik Helsingborg, Kunoqvist eyewear

 Kulla Optik i Helsingborg

Reklamfotograf Malmö: Emma Ingolf
Makeupartist: Alexandra Larsson
Beställare: OPO

Relaterade artiklar

  • Ibland händer lite oväntade saker. En helt privat fotvårdsbehandling innan jul resulterade i ett fotouppdrag för salongen. Nu ligger bilderna uppe på deras hemsida. Jag vill passa på att rekommendera Márcia som är varm, omtänksam och noggrann i det hon gör. Om du vill ha fotvård av medicinska skäl eller…
  • Låt mig presentera min tredje omgång reklambilder för KunoQvist Eyewear. Det är både givande och roligt att arbeta med återkommande kunder. Ju fler uppdrag ju bättre lär jag känna både varumärket och människorna bakom. Designen av glasögonen har alla gångerna handlat om grafiska mönster och färg vilket jag tar fasta…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?