Värme och glädje – det är bröllop

Att få att vara med och uppleva den lyckligaste dagen i två människors liv är ett sant nöje. Inte bara brudparet är lyckliga, hela sällskapet av gäster utstrålar sådan värme och kärlek att det smittar av sig. Värmen sprider sig i hela kroppen även på mig. 

Bröllopsfotograf Malmö, Emma Ingolf

De spontana bilderna i minglet är lika viktiga som brudparsbilderna för minnena av bröllopet. Här brukar jag inte styra upp något (mer än en gruppbild) utan försöker att fånga människornas glädje precis som den är. Jag vill fånga små händelser och scener som utspelar sig under minglet.

Bröllopsfotograf Malmö,  Bröllopsfotograf Skåne, Emma Ingolf

På brudparsfotograferingen är det däremot brudparet som har full uppmärksamhet. Katarina och Magnus prickade in en av de sista sommardagarna för sitt bröllop, så luften var varm och solen sken på brudparet. Mitt i sin egen bröllopsfotografering avbröt de mig och pekade på paret vi tagit med oss ut som assistenter. -”Titta så fina de är.” Jag hann precis med att ta en bild innan de upptäckte att vi flyttat över fokus från huvudpersonerna till dem.

Fotograf Emma Ingolf

Under fotograferingen tog vi en lugn och härlig promenad runt i Slottsparken i Malmö och stannade till vid de platser vi tyckte om. Det blev en väldigt trevlig eftermiddag innan jag släppte iväg brudparet till deras fest som jag misstänker blev kanonbra. Hur kan det bli annat med en massa trevliga människor samlade, fyllda av värme och kärlek?

Bröllopsfotograf Malmö,  Bröllopsfotograf Skåne, Emma Ingolf

Bröllopsfotograf Malmö -Emma Ingolf

Relaterade artiklar

  • Idag är det dags för bröllopsfotografering. Det ser ut att bli en fantastiskt solig dag. Tänk att det kan vara så somrigt i september. Jag ser alltid lika mycket fram emot bröllopsfotograferingar. Sådana här dagar är fulla av glädje och värme och det är bara att njuta. Jag gissar att…
  • Du känner väl till berättelsen om grodan som blev en prins efter kyssen från prinsessan? Här ser du Lisa och Christian på en fotografering inför deras bröllop. Christian arbetar som grodman och Lisa är en hästprinsessa. Det finns vissa fotografier som sällan kan bli verklighet på själva bröllopsdagen. Att vara i en sjö…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?