Bröllopsbroschyr för nästa säsong

Vintern är här och sommaren känns väldigt avlägsen. Men är det bröllop på gång så gäller det att planera i tid. Nu börjar kommande sommars brudpar att höra av sig och jag är precis klar med min broschyr för nästa säsong. Fliken Bröllop på min hemsida har också uppdaterats med några nya bilder. Jag känner mig redo för sommaren!

Bröllopsfotograf Malmö, Emma Ingolf

I min bröllopsportfolio här på hemsidan har jag lagt in endast en bild per utvalt brudpar. För att ni ska kunna göra er en uppfattning om vad ni får av mig som er bröllopsfotograf tänker jag att ni behöver se fler bilder från ett och samma bröllop. Därför har jag satt ihop två collage till broschyren. Om ni bokar ett möte med mig kan jag visa ännu mer när vi ses.

Jag har som regel på hela min hemsida att max visa en bild per fotografering för att inte överösa sidan med bilder. Det är ofta enormt svårt att välja ut den där enda bilden av alla favoriter jag har. Därför känns det extra roligt att visa de här collagen av bilder som jag inte har visat tidigare.

Bröllopsfotograf Malmö, Emma Ingolf

Jag har under året som har gått utformat två möjliga tillägg till de vanliga bröllopsfotona. Tilläggen står kort beskrivna under bröllop här på hemsidan. Jag kallar dem för Special Edition och Special Art.

Om ni vill ha min pdf-broschyr med all information och priser så skicka ett mejl till mig. Självklart är ni även välkomna att ringa.

 Copy: Emma Ingolf, Bröllopsfotograf Malmö

Relaterade artiklar

  • Ni kanske inte tänker på det när ni bokar er bröllopsfotograf, men era bilder visar inte bara era minnen, utan också mina. Era bilder frammanar leenden även hos mig när jag tittar på dem. Jag har massor med fina minnen från era bröllop. Jag bjuds in att delta i er…
  • Ännu en gång tog en bröllopsfotografering mig till en ny vacker plats och lät mig träffa nya trevliga människor. Mårten och Susanne gifte sig i Skanörs rådhus, en mycket spännande gammal byggnad. Efter vigsel och mingel klättrade vi upp på kullarna bakom kyrkan för att ha den fantastiska utsikten som…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?