Situation åhnej

För några veckor sedan slutförde jag ett reklamuppdrag som än så länge är hemligt. Därför får jag inte visa mitt färdiga layoutade resultat. Men jag kan åtminstone visa en av bilderna ur sitt sammanhang.

Bilden visar en situation som man absolut inte vill råka ut för i viktiga sammanhang, allra minst på sitt eget bröllop. Emily var helt otrolig på att gå in i rollen och spela ut sin karaktär på olika vis. I slutändan blev den här bilden favoriten för att jag tycker att den visar både chocken och hopplösheten på samma gång.

Fotograf Malmö, Emma Ingolf

Stort tack till både modell och makeupartist Sofia för ett härligt samarbete! Vi hade väldigt roligt och jag hoppas att vi kan göra något nytt ihop en annan gång. Jag rekommenderar varmt Sofia Boman till alla som behöver en makeupartist som är initiativtagande och lyhörd för era önskemål.

 Copy: Emma Ingolf, Fotograf Malmö
Makeupartist: Sofia Boman
Modell: Emily

Relaterade artiklar

  • Ibland händer lite oväntade saker. En helt privat fotvårdsbehandling innan jul resulterade i ett fotouppdrag för salongen. Nu ligger bilderna uppe på deras hemsida. Jag vill passa på att rekommendera Márcia som är varm, omtänksam och noggrann i det hon gör. Om du vill ha fotvård av medicinska skäl eller…
  • I söndags fotograferade jag en modell i tre olika stylingar för ett reklamuppdrag. Det var första gången jag träffade Sofia (MUA) och Emily (modell) och jag kände att vi klickade direkt. Det är så skönt när alla är på samma våglängd och samarbetet flyter på. Emily gick in för att…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?