2014 – ett år av variation

När jag ser tillbaka på 2014 så tänker jag att det verkligen har varit ett år med mycket variation.

Jag har träffat så många trevliga människor och haft många härliga utbyten av tankar och idéer. Tack till alla er som inspirerat mig och till alla er som har trott på mina idéer! Tack till alla kunder och samarbetspartners!

Jag har haft otroligt varierande arbetsuppgifter och det är därför jag vill kalla 2014 för variationens år. Jag har gjort allt från att skapa nyhetsbrev till layout för en punk-skiva. Däremellan har jag gjort en hel del fotograferingar och reklam.

När jag nu har samlat ett hopplock av bilder för bildspelet över 2014 känner jag mig nöjd med året. Jag tror inte att jag är ensam om att liksom glömma bort lite vad jag har gjort under ett helt år. Sedan, när jag ser det sammanfattat, så tänker jag – oj, det var ju en hel del ändå. Nu ser jag fram emot att se vad 2015 har att bjuda på. Gott nytt år till dig som läser det här!

Copy: Emma ingolf, Storyteller och Fotograf i Malmö.

 

Jag rekommenderar ”mina nya” makeup-artister:

Makeupartist Alexandra Larsson

Makeupartist Maria Fjordbøge

Makeupartist Sofia Boman

Relaterade artiklar

  • Helgen med bröllopsmässa på Slagthuset i Malmö innehöll pratstunder med en massa härliga människor. Att träffa så många människor ger väldigt mycket energi och det behöver man när det är långa dagar. Jag hann prata med en del andra utställare också även om jag inte hann med att gå runt hela mässan.…
  • Nu är det klart! Jag ska vara med på bröllopsmässan 7-8 februari i samarbete med STAINKILLAH™. Vi kommer att dela monterplats så håll utkik efter STAINKILLAH™ så hittar du mig.   Det är extra roligt att dela monter med just STAINKILLAH™ eftersom jag har fotograferat och gjort layouten för veporna som kommer att hänga på…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?