Träffa mig på Bröllopsmässan

Nu är det klart! Jag ska vara med på bröllopsmässan 7-8 februari i samarbete med STAINKILLAH™. Vi kommer att dela monterplats så håll utkik efter STAINKILLAH™ så hittar du mig.

 

Det är extra roligt att dela monter med just STAINKILLAH™ eftersom jag har fotograferat och gjort layouten för veporna som kommer att hänga på mässan. Parallellt har jag gjort mina egna vepor så det har blivit mycket tid spenderad vid datorn den senaste veckan.

Om du vill vara säker på att hinna prata med mig så går det bra att skicka ett meddelande och boka en tid. Föreslå ett klockslag så svarar jag om det fungerar för mig också.

Billigare inträde till mässan med rabattkod: stainkillah

Köp hur många biljetter du vill fram till 6/2 kl 17:00 via den här länken: http://www.brollopsfeber.se/biljett.aspx

Till min bröllopsportfolio…

Till mässans hemsida…

 Jag hoppas att vi ses i vimlet!

Relaterade artiklar

  • Helgen med bröllopsmässa på Slagthuset i Malmö innehöll pratstunder med en massa härliga människor. Att träffa så många människor ger väldigt mycket energi och det behöver man när det är långa dagar. Jag hann prata med en del andra utställare också även om jag inte hann med att gå runt hela mässan.…
  • När jag ser tillbaka på 2014 så tänker jag att det verkligen har varit ett år med mycket variation. Jag har träffat så många trevliga människor och haft många härliga utbyten av tankar och idéer. Tack till alla er som inspirerat mig och till alla er som har trott på mina…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?