Företagsfotografering

Ibland händer lite oväntade saker. En helt privat fotvårdsbehandling innan jul resulterade i ett fotouppdrag för salongen. Nu ligger bilderna uppe på deras hemsida.

Företagsporträtt malmöFöretagsporträtt malmöFöretagsporträtt malmö

Jag vill passa på att rekommendera Márcia som är varm, omtänksam och noggrann i det hon gör. Om du vill ha fotvård av medicinska skäl eller bara ta hand om dina fötter så tycker jag absolut att du ska boka din tid här.

http://marciasnaglar.se/

copy: Emma Ingolf, Frilansfotograf Malmö

Relaterade artiklar

  • Till årets julkort plockade jag en då ej genomförd idé från min idé-bok. Jag har velat göra den här bilden länge men inte hunnit med den. Nu tog jag mig tid att färdigställa den för att kunna önska er alla en fin jul. Min hund är en fantastiskt duktig och tålmodig…
  • För några veckor sedan slutförde jag ett reklamuppdrag som än så länge är hemligt. Därför får jag inte visa mitt färdiga layoutade resultat. Men jag kan åtminstone visa en av bilderna ur sitt sammanhang. Bilden visar en situation som man absolut inte vill råka ut för i viktiga sammanhang, allra minst på sitt eget…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?