Bilder från Italien

Förra veckan var jag i Italien, närmare bestämt Cupra Marittima, där jag fotograferade och hade lite semester. Fotograferingen gällde en lägenhetsförsäljning som jag har byggt en hemsida för. Sidan är inte helt klar än, men den ligger uppe. Nu ska jag fylla på med bilder, främst på omgivningarna.

Fotograf Emma Ingolf i Italien

Lägenheten köptes i början av 90-talet av konstnären Sven Ljungberg för att han skulle kunna tillbringa en sommarmånad om året i det vackra Marche-området. Jag kan verkligen förstå att han föll för miljön. Hur ljuset faller över det böljande landskapet så att färgskalan kan vara både varm och kall i samma blickfång är ganska magiskt.

Vingård Italien

Havet ligger precis utanför lägenhetens dörr och jag blev så sugen på att bada trots att det inte var mer än 15-17 grader i luften.

_MG_9788

Dagen efter såg havet ut så här. Det här är inte en bild för hemsidan, men jag tycker om den så den får hamna på min blogg åtminstone. Tagen från balkongen under skyddande tak.

_MG_9542

Som tur var hittade havet tillbaka till sin lugnare natur när stormen avtog och resten av resan bjöd på en del sol. Nu sitter jag med retuschering av bilderna och kommer snart att kunna uppdatera hemsidan. Gå gärna in och titta och tipsa den du tror är intresserad: http://apartment-italy.se/

Relaterade artiklar

  • Av alla bilder jag tog i Italien för ett par veckor sedan fick jag en definitiv favoritbild och det är den här. En promenad på en högt belägen grusväg i solnedgången gav det här måleriska intrycket.  Uppdraget i Italien var att fotografera landskap och omgivningar, men jag tycker att ett fotografi…
  • Nu är den sista finputsningen gjord på apartment-italy.se, en av hemsidorna jag bygger just nu. Viktigt för den här hemsidan var enkelheten och renheten. En tydlig och lättnavigerad struktur och språk både på svenska och engelska. Eftersom lägenheten tidigare ägdes av en konstnär är både bakgrunden och footern små urklipp…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?