Hemsida för exklusiv lägenhet i Italien

Mitt senaste hemsidebygge handlar om en fantastisk tvåplans-lägenhet till salu längs den Italienska ostkusten.

Det bästa med det här uppdraget är att jag på tisdag själv kommer att befinna mig på plats i Italien. Hemsidan behöver fyllas på med fler bilder från lägenheten och området så jag ska ägna mig åt att fotografera en del. Eftersom jag kommer vara där en dryg vecka så finns det tid för lite semestrande och avkoppling också. Jag ser fram emot och hoppas på lite värmande italiensk vårsol. Några timmars arbete per dag får det finnas plats för också. Har man eget företag så har man. Jag har en idyllisk bild uppmålad i min tanke, att jag sitter och arbetar i shorts på balkongen. Det är tveksamt om det kommer vara varmt nog för det, men drömma lite kan man ju göra.

bygga hemsida

Är du eller någon du känner intresserad av att köpa en lägenhet i Italien så kika in på hemsidan apartment-italy.se.

Läs mer om hur jag jobbar med hemsidor här…

Relaterade artiklar

  • Jag är i slutskedet av två nya hemsidor som snart blir offentliga. Det är spännande att arbeta med hemsidor. Som ett pussel tar de form och växer fram. För mig är det viktigt att hemsidan verkligen representerar den som hemsidan är gjord åt. Det handlar om att få till allt från…
  • Nu är den sista finputsningen gjord på apartment-italy.se, en av hemsidorna jag bygger just nu. Viktigt för den här hemsidan var enkelheten och renheten. En tydlig och lättnavigerad struktur och språk både på svenska och engelska. Eftersom lägenheten tidigare ägdes av en konstnär är både bakgrunden och footern små urklipp…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?