Inbjudninskort Bröllop

Personliga inbjudningskort till ert bröllop.
Fotografering, layout och printade kort ingår.

30% rabatt i april.

Fotograf Emma Ingolf

Det finns vissa bilder man helt enkelt inte kan ta på bröllopsdagen till exempel på grund av risken för smuts. Ni har kanske en idé som ni känner hade varit rolig, men viftat bort eftersom det inte går att lösa.

Ni behöver inte stryka er idé!

Genomför idén till ert inbjudningskort istället! Har ni bara en halv idé? Prata med mig så kommer vi säkert fram till något bra som passar er.

Ett exempel på färdig layout:

bröllopsfotograf malmö

I Anna och Johans fall gjorde vi en Bondinspirerad filmplansch med alla gästernas namn i rollistan längst ner. Filmtiteln är inspirerad av Bondfilmen ”From Russia with Love” men Anna och Johan gifte sig i Grekland så titeln fick anpassas till det. Datumet för filmpremiären är såklart Annas och Johans bröllopsdag.

Er bild kan till exempel berätta om:

  • hur ni träffades
  • något ni har gemensamt
  • något om festen ni bjuder in till

Detta ingår:

Fotografering cirka 1 timme

Överenskommen layout av ett fotografi

Upp till 50 printade vikta kort

+ 4 fotografier med enkel retuschering från fototillfället

Pris: 2 100 kronor (vid bokning senast 30:e april 2015)

Mer information:

Reseersättning kan tillkomma utanför Malmö

Ordinarie pris 3000 kronor

Rabatten gäller endast bokningar som görs under april 2015 och genomförs senast 31/5 2015.

Önskar ni fler av bilderna så går det att köpa till i efterhand. Vill ni ha en annan typ av inbjudningkort så löser vi det.

Fotograf Emma Ingolf

Jag arbetar både som bröllopsfotograf och reklamfotograf så jag kan ge er bilder utöver det vanliga. Kika gärna in i mina portfolios för att se mer. Bröllop eller Editorial.

Relaterade artiklar

  • Helgen med bröllopsmässa på Slagthuset i Malmö innehöll pratstunder med en massa härliga människor. Att träffa så många människor ger väldigt mycket energi och det behöver man när det är långa dagar. Jag hann prata med en del andra utställare också även om jag inte hann med att gå runt hela mässan.…
  • När jag ser tillbaka på 2014 så tänker jag att det verkligen har varit ett år med mycket variation. Jag har träffat så många trevliga människor och haft många härliga utbyten av tankar och idéer. Tack till alla er som inspirerat mig och till alla er som har trott på mina…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?