I behov av hemsida?

Jag är i slutskedet av två nya hemsidor som snart blir offentliga. Det är spännande att arbeta med hemsidor. Som ett pussel tar de form och växer fram.

För mig är det viktigt att hemsidan verkligen representerar den som hemsidan är gjord åt. Det handlar om att få till allt från färger och layout till struktur och formulering. Hittills har jag inte jobbat exakt likadant med någon kund. Det är så olika vad kunden vill göra på egen hand och vad hen vill lämna över till mig. Det gör arbetet ännu mer spännande, att försöka hitta hur just vi arbetar bäst tillsammans.

Allt startar med ett inledande möte där vi diskuterar förväntningar på hemsidan och hur verksamheten ser ut. Sedan kan man börja skissa på en struktur och se vilket bild-och textmaterial som behöver samlas in eller tas fram.

Eftersom mina nuvarande projekt börjar närma sig sitt slut behöver jag nya hemsidor att arbeta med. Har du behov av en ny hemsida? Hör av dig till mig så stämmer vi av om jag är rätt person att hjälpa dig.

Läs mer om hur jag jobbar med hemsidor här…

Relaterade artiklar

  • Nu är den sista finputsningen gjord på apartment-italy.se, en av hemsidorna jag bygger just nu. Viktigt för den här hemsidan var enkelheten och renheten. En tydlig och lättnavigerad struktur och språk både på svenska och engelska. Eftersom lägenheten tidigare ägdes av en konstnär är både bakgrunden och footern små urklipp…
  • En stor del av arbetet med att bygga en hemsida ligger helt utanför det tekniska. I arbetet med Pia Two Hearts hemsida jobbade vi noggrant med struktur och text innan den första preliminära layouten kom till. Ibland är inte rubriksättningen helt självklar, utan man får vända och vrida på det…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?