Imorgon ska jag vara modell

Imorgon är jag inte fotograf utan modell. Det känns lite pirrigt. Jag är ju bekvämare på andra sidan kameran. Som tur är ska jag modella tillsammans med min hund och då känns det lite lättare.

Jag har varit på ”fel” sida om kameran några gånger tidigare. Det ingick faktiskt i min fotoutbildning för att vi skulle veta hur det kändes  och få bättre insikt i hur man får modellen att känna sig bekväm. Min absoluta favoritbild av mig själv är tagen vid ett tillfälle på Fotoskolan. Ulf Lundin är fotografen bakom den här bilden och jag gillar den för att den både ser ut som jag och samtidigt inte. Jag brukar bara bli bra på bild om jag ler och det gör jag ju definitivt inte här.

Emma Ingolf

Imorgon ska jag bli sminkad av makeupartist för första gången. Det ska bli riktigt kul. Jag har sett otaliga modeller sitta i timmar i sminket och bara se ut att njuta. Nu ska jag få prova det själv. För hundens del får det räcka med ett bad. Ser fram emot imorgon 🙂

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?