Reklamfoto InvenTailor

Lookbook för InvenTailor!

Vi hade en otrolig rolig fotografering i Köpenhamn från morgon till kväll! Flera olika kostymer och skjortor i olika miljöer gav väldigt många olika bilder. InvenTailor har verkligen tagit till sig storytelling redan innan vi kom i kontakt med varandra och det var så härligt att vi pratade samma språk. För att verkligen hålla en personlig profil är mannen bakom företaget även modell på sina bilder.

I filmen kan du se en del av vad som hände under första delen av fotograferingen.

InvenTailor erbjuder personligt designade kostymer och skjortor helt efter egen smak i samråd med ett proffs. Kläderna sys upp efter dina egna mått. Imorgon tar jag med min sambo för ett möte med Sören och jag är säker på att det kommer att resultera i en fantastisk kostym.

Kika in på InvenTailors hemsida här...
Copy: Emma Ingolf, Fotograf Malmö
Makeupartist: Sofia Boman (helt fantastisk)
Modell: Sören

Relaterade artiklar

  • Det är inspirerande att möta unga och målmedvetna personer!   Nora är en danstjej som kom till mig för att bygga en bildportfolio. Vi fotograferade både i studion och utomhus och hon höll energin på topp hela tiden. Efter studiofotograferingen anslöt sig superduktiga makeupartisten Emma Schatz till oss och stylade Nora för dansbilderna.Jag…
  • För några veckor sedan slutförde jag ett reklamuppdrag som än så länge är hemligt. Därför får jag inte visa mitt färdiga layoutade resultat. Men jag kan åtminstone visa en av bilderna ur sitt sammanhang. Bilden visar en situation som man absolut inte vill råka ut för i viktiga sammanhang, allra minst på sitt eget…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

  • Har du en fråga?