Familjefotografering Järavallen

Eftersom jag är uppväxt i Hofterup vet jag hur vackert Järavallen är om hösten. Därför har jag ett fotoerbjudande under en helg just på den platsen. Jag fotograferar naturliga bilder när ni umgås. 

Familjen

Fotograferingen kostar 1500 kronor och i vanliga fall ingår 10 högupplösta digitala bilder. I mitt erbjudande bjuder jag på 5 extra bilder till ett värde av 500 kronor.

Therese kiss

Självklart är även fyrbenta familjemedlemmar välkomna.

Tidpunkt:

Helgen 24-25 oktober kl 11-16 går det att boka er fotografering på Järavallen.

Så här funkar det:

Hör av dig för att boka er tid under lördagen eller söndagen. Vi tillbringar cirka en timme tillsammans på ett avslappnat vis. Familjen umgås och jag och min kamera är med. Både barn och vuxna får leka hur mycket de vill. Några bilder styr jag upp under tiden när tillfälle ges.

Boka er tid via mejl eller telefon. Till kontaktsidan…

Betalar gör du på plats med kort eller mot faktura.

Detta ingår:

1 timmes fotografering (cirka)

15 (istället för normat 10 stycken) digitala färdigställda högupplösta bilder ingår i priset – ni väljer själva vilka ni vill ha.

(Fler bilder går att köpa till i efterhand för 100 kronor/bild)

Självklart kan jag även ordna med utskrifter om ni vill det.

I somras fick jag följa med familjen i det här albumet på aktiviteter som de gör hemma på sin egen gård.

Relaterade artiklar

  • Erbjudande - familje-fotografering utomhus.   Eftersom familjefotograferingarna i Hofterup förra helgen blev en så lyckad aktivitet vill jag lägga in en extra sådan dag innan höstfärgerna försvinner. Den här gången håller jag till på Bulltofta rekreationsområde i Malmö. Jag fotograferar naturliga bilder och porträtt när ni umgås.  Fotograferingen kostar 1500 kronor och i vanliga…
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Det finns lediga tider kvar på lördagen 24/10. Klockan 13:15-14:15 och 14:30-15:30. Om inga bokningar görs (och vädret är bra) är jag tillgänglig för drop-in 13:15-15:30. Ring och kolla med mig om ni vill komma mer spontant. 0703 255581.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?