Rosa Hoppet – jag är med

(uppdaterat 3/10)

Rosa Hoppet Lund 2015

Rosa Hoppet Lund 2015

Rosa Hoppet är ett cykellopp för att uppmärksamma och samla in pengar till bröstcancerforskningen. Jag visar mitt stöd genom att vara på plats för att fotografera deltagarna i mitt rosa "fotobås". Kostnadsfritt så klart!

Så passa på att komma förbi med ditt cykelsällskap och fotograferas hos mig. Är du inte med i loppet så kan du ändå komma förbi eventområdet vid Friskishuset i Lund på söndag 4/10 och visa ditt stöd. Där händer en hel del saker och du är självklart även välkommen med ett bidrag i insamlingsbössorna. Läs mer om vad som händer här...

På området och längs banan kommer gatufotografen Johan Nilsson att fotografera små och stora händelser. På plats finns också en filmare från Cancerfonden, så evenemanget kommer att bli väl dokumenterat. Och det finns nog mycket att dokumentera för det verkar komma mycket folk!

Kort om mitt fotograferande

Det är något magiskt med fotografi. När vi tittar på fotografier skapas omedelbart känslor inom oss. Fotografier visar inte bara hur något ser ut, utan får oss att känna inför vad vi ser. Fantasin sätter igång och tankarna rör sig utanför vad som syns i bilden. Det är anledningen till att jag en gång i tiden började fotografera.

Fotograf Emma Ingolf Rosa hoppet 2015
Fotograf Johan NilssonRosa hoppet 2015

Photo-partner in Pink – Johan Nilsson

Född och skolad i den analoga tiden, utvecklad och inspirerad av den digitala tidsåldern. Min passion för människor i allmänhet och gatufoto i synnerhet har alltid varit en fotografisk bit av livet. Jag vill att mina bilder ska förmedla allt från vanliga vardagshändelser till euforiskt lyckorus och spännande händelser, allt sett från ett jordnära perspektiv.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?