Sista dagen med hösterbjudande

Till Specialerbjudande för Rosa Hoppet deltagare…   

Sista dagen som är tillgänglig för mitt höst fotoerbjudande är nu på lördag 7/11. Hösten är min favoritårstid både vad gäller foto-ljuset och att bara befinna mig i. Det är härligt att vara utomhus i den krispiga luften så mitt erbjudande gäller familjefotografering just utomhus. Jag fotograferar naturliga bilder och porträtt när ni umgås.

Barnporträtt

Fotograferingen kostar 1500 kronor och i vanliga fall ingår 10 högupplösta digitala bilder. I mitt hösterbjudande bjuder jag på 5 extra bilder till ett värde av 500 kronor.

Så här funkar det:

Vi tillbringar cirka en timme tillsammans på ett avslappnat vis. Familjen umgås och jag och min kamera är med. Både barn och vuxna får leka hur mycket de vill. Några bilder styr jag upp under tiden när tillfälle ges.

Boka er tid via mejl eller telefon. Till kontaktsidan…

Betalar gör du via faktura.

Barnporträtt malmö

Detta ingår:
15 (istället för normat 10 stycken) digitala färdigställda högupplösta bilder ingår i priset – ni väljer själva vilka ni vill ha.

Fotografering i Malmö. Reseersättning tillkommer utanför. Fråga om pris beroende på plats.

(Fler bilder går att köpa till i efterhand för 100 kronor/bild)

Giltigt till:

Lördagen 7/11

Självklart kan jag ordna med utskrifter om ni vill det. Jag hjälper er gärna också att välja plats för fotograferingen om ni inte har någon direkt i åtanke. Det är bara att ringa så kommer vi nog fram till något som passar er.

Bilderna från mina senaste höstfotograferingar är under arbete. De här är klara:

I somras fick jag följa med den här familjen på aktiviteter som de gör hemma på sin egen gård.

Relaterade artiklar

  • Till Specialerbjudande Rosa Hoppet...    Till Specialerbjudande Bulltofta... Nu är hösten här och jag tycker att det är dags för ett fotoerbjudande. Detta är min favoritårstid både vad gäller foto-ljuset och att bara befinna mig i. Det är härligt att vara utomhus i den krispiga luften så mitt erbjudande gäller…
  • Erbjudande till er som var med i Rosa-Hoppet Naturlig familje-fotografering utomhus. Det är härligt att vara utomhus året runt så mitt erbjudande gäller familjefotografering just utomhus. Har ni någon favoritplats eller aktivitet där jag kan följa med och fotografera naturliga bilder där ni umgås? Det kan till exempel se ut som för…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?