Vårnytt!

Två stora vårnyheter!

Studiofotografering

 Den här våren startar med en superrolig nyhet! Jag har tillgång till studio igen efter en tid utan. Studion innebär att jag nu kan ta emot alla typer av bokningar, att det finns en backup för katastrofalt väder och att det finns en plats att göra styling även för utomhusfotograferingar. Jag kommer också att kunna sitta ner med de kunder som vill välja sina bilder tillsammans med mig istället för hemifrån på nätet.

Studion öppnar så många möjligheter och kommer verkligen att vara en tillgång. Dessutom ligger den på bra läge i Malmö på gångavstånd från centralen. Jag vill fira detta och öppnar därför upp dörrarna med ett öppningserbjudande som gäller hela april. Valfri studiofotografering kostar bara 900 kronor.

Familjefotografering

 En annan nyhet är att jag kommer att ha återkommande familjefotograferingstillfällen på ett fantastiskt naturområde i mina gamla hemtrakter en bit utanför Malmö. Jag fotograferar naturliga bilder med mycket lek. Barnen, och så klart även de vuxna, ska ha roligt. Det är då bilderna blir bra. Fotograferingarna kommer att läggas på helgen och varje familj bokar sin egen timme med mig.

Idén föddes i höstas i den färgsprakande naturen, men Järavallen är lika vackert året runt. Första vårtillfället är 16-17 april. Jag bjuder på 5 extra bilder till ett värde av 625 kronor. Håll utkik på min hemsida bland erbjudanden för att se fler datum när de kommer upp. 

___________________________________________________________

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?