Utmanar mig själv

Jag har haft en bild-idé liggandes i bakhuvudet länge utan att ha haft tid med den, men nu är bilden tagen!

Bilden jag hade i huvudet var till för att utmana mig själv... Jag som så ofta jobbar med starka färger och kontraster och en massa svärta och dramatik. Jag ville göra något som var precis tvärtom.

Tack vare modell Bella och makeupartist Linda fick vi fram bilden precis så som jag tänkte mig den. Och jag tycker om den trots att den är superljus och pastellig =)

Vi fick också en del extra bilder med andra uttryck än det jag planerat för. Det är egentligen lite lustigt hur olika man kan uppfatta en bild, som ser nästan likadan ut som en annan, beroende på hur modellen uttrycker sig. 

Det var så kul att jobba med modell Bella och makeupartist Linda som båda två var otroligt engagerade och kom med egna tillägg som lade till deras prägel på bilderna.

 

Modell: Bella

Makeupartist: Linda F Olsen

Relaterade artiklar

  • Hilda växlade lätt mellan olika karaktärer och bjöd på sig själv   Superhärlig och glad energi som smittade av sig.   Inget var jobbigt, konstigt eller besvärligt.   Hilda är helt orädd för att "göra bort sig" vilket gav möjlighet till bilder med det lilla extra. Skapa modellportfolio...
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?